Vrijwilliger activiteiten ondersteuning

Oldael organiseert diverse activiteiten voor haar bewoners. Denk hierbij aan creatieve activiteiten, zingen, voorlezen, tuinieren of bingo. We stemmen de activiteiten af aan de voorkeuren en mogelijkheden van de bewoners.

Zorg voor leven in de brouwerij!

Als je je aanmeldt kijken we wat het beste bij jou past. Bij onze activiteiten is elke helpende hand van vrijwilligers van harte welkom! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel – waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Er is veel mogelijk. Je kunt je creatieve of muzikale talent hier uitleven, maar als je dat talent niet hebt is dat ook geen probleem. Je kunt de bewoners begeleiden van hun appartement naar de activiteit, koffie en thee inschenken, samen het juiste bingocijfer vinden, ondersteuning bieden bij een gezelschapsspel of tijdens een wandeling, etc.

Bent u onlangs gepensioneerd of parttime werkend en zoekt u een zinvolle invulling van uw vrije tijd waarbij u onder de mensen bent? Als vrijwilliger individuele bezoeker kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ouderen.

Waarom zou u het doen?

Vrijwilligerswerk bij Oldael is niet alleen een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding, u wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Buurtbewoners kunnen een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in hun wijk. Als vrijwilliger activiteiten ondersteuning kunt u echt van toegevoegde waarde zijn voor het welzijn van de bewoners. Bent u creatief? Dan kunt u hier zeker uw creatieve ei kwijt.

Waarom zou u het doen?

Vrijwilligerswerk bij Oldael is niet alleen een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding, u wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Studeer je verpleegkunde of wil je je kansen vergroten bij de decentrale selectie Geneeskunde? Door je te verbinden als vrijwilliger individuele bezoeker bij Oldael doe je waardevolle ervaring voor je loopbaan op in de ouderenzorg. Daarnaast lever je als vrijwilliger individuele bezoeker een betekenisvolle bijdrage aan het leven van ouderen.

Waarom zou je het doen?

Naast de waardevolle ervaring die je opdoet voor je loopbaan is vrijwilligerswerk bij Oldael een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding. Je wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Kom eens vrijblijvend kennismaken

Neem hiervoor contact op met Ester de Vries, coördinator vrijwilligers. Dat kan op woensdag of donderdag rechtstreeks per telefoon op nummer 070-5300509 of door het aanmeldformulier in te sturen. Samen kijken jullie wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij je past.

Ester de Vries

Vrijwilligerscoördinator

Aanmelden als vrijwilliger

Interesse om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners? Via dit formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger. Ester de Vries neemt dan contact met je op om onder het genot van een kop koffie (of thee) samen te bekijken wat het beste bij je past.

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.