Werken bij Oldael

Wat leuk dat je interesse hebt in werken bij Oldael! Wil jij na een werkdag voldaan naar huis? En elke dag weer zin om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Werkplezier vinden we belangrijk, tevreden medewerkers zorgen namelijk voor gezelligheid en stabiliteit in de teams. Als je het naar je zin hebt blijf je langer bij Oldael werken en daardoor leer je de bewoners goed kennen. Dat, en de glimlach op jouw gezicht, komt het welzijn van de bewoners ten goede.

In onze kleinschalige woonzorgcentra is veel ruimte voor eigen inbreng en stellen we initiatieven van medewerkers erg op prijs. Je kan je kennis inbrengen en je krijgt de ruimte om echt wat te betekenen. Je hebt een stem in het beleid en invloed op je eigen werkomgeving.

Onze kernwaarden: Aardig, Waardig en Vaardig

Aardig

Aardig: we zijn aardig naar elkaar, naar bewoners, naar bezoek.

Waardig: we gaan respectvol met elkaar om.

Vaardig: we zijn vakkundig en handelen professioneel.

Bij Oldael voer je in eerste plaats het vak uit waarvoor je bent opgeleid. Maar er is meer. De zorg ontwikkelt, dus wij ontwikkelen mee. En daarvan kan jij mooi profiteren! We bieden namelijk interne en externe scholingen aan. Op die manier krijg je als medewerker de mogelijkheden om door te groeien. Zodat jij je optimaal kan richten op de zorg voor én het welzijn van onze bewoners. Met de kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Als je bij Oldael komt werken, krijg je de gelegenheid je talenten te benutten. Medewerkers doen ertoe, zij zijn van waarde voor ons. Daarom draagt Oldael bij aan jouw persoonlijke groei.

Bij Oldael is iedere oudere met een passende zorgindicatie welkom. Omdat onze huizen in de Haagse Hout en Duttendel staan, worden onze huizen vooral bewoond door Hagenaars uit deze wijken. Zij hebben veelal kenmerken van ‘intellectuele cultuurliefhebbers’ en zijn doorgaans hoger opgeleid. Ze wonen bij Oldael met een zorgindicatie vv4, vv5 of vv6.

Oldael hecht waarde aan jouw gezondheid. Medewerkers zijn van waarde voor ons. We zijn ons er van bewust dat werken in de zorg veel van iedereen vraagt, zowel lichamelijk als emotioneel. In situaties waarin de balans tussen inspanning en ontspanning onder druk komt te staan, bijvoorbeeld doordat er thuis ook veel speelt, is Oldael er voor haar medewerkers. Oldael ondersteunt haar medewerkers op verschillende manieren.

Lees meer over ‘aandacht voor je gezondheid’

Kom eens met ons in gesprek

Zoek je een baan waarin je écht verschil kan maken in het leven van ouderen? En spreken onze kernwaarden  Waardig, Aardig en Vaardig je aan? Dan gaat Ricardo, onze HR-functionaris, graag met je in gesprek om de vele mogelijkheden te bespreken. Of kijk snel bij onze vacatures en solliciteer nu!

Zo kan jouw werkplek er uitzien

Klik op de < of > om foto’s van medewerkers op hun werkplek te bekijken.

Zorg verlenen

Zorg verlenen met aandacht voor het welzijn van de bewoner

Verpleegkundig overleg

Verpleegkundig overleg

Tuin Oldeslo

Waardevol werken met ouderen

Zorg met aandacht

Zorg met aandacht

Activiteiten organiseren

Activiteiten organiseren

Kleinschalig met aandacht

Kleinschalig met aandacht

Voorlezen

Voorlezen

Zorg, bewoner en naaste

Zorg, bewoner en naaste

Gastvrouwen in het Grand café

Gastvrouwen in het Grand café

Zij-instromer

Ben je nieuw in de zorg? In onderstaande video’s krijg je een indruk hoe een dag bij ons in de zorg eruit kan zien. Neem gerust contact op met Ricardo, onze HR-functionaris, over jouw mogelijkheden.

“Ik voel me hier thuis, ik ken alle bewoners en collega’s en er is ruimte om echt te kunnen doen waarvoor ik dit vak heb gekozen.”

Verzorgende IG niveau 3

Bekijk hier verhalen van onze medewerkers

Een werkdag van Kimberly (helpende niveau 2) in Oldeslo
Een werkdag van Sandra (Verzorgende IG, niveau 3) in Aelbrecht van Beijeren