Zorg in appartement

Wonen & Zorg

Oldael is een kleinschalige zorgorganisatie voor ouderen en beschikt over twee woonzorgcentra in de Haagse wijken Benoordenhout en Duttendel. Oldael biedt ouderen een vertrouwde plek, comfort en kwaliteit van leven en begeleidt hen in de laatste fase van het oud zijn als thuis wonen niet meer gaat.

Ieder mens verdient het om fijn en beschut samen met gelijkgestemden ouder te worden, op een plek waar men fijn kan wonen, elkaar ontmoeten, activiteiten ontplooien en zorg en ondersteuning ontvangen. Ouderen met een specifieke zorgvraag kunnen bij Oldael terecht om binnen deze gemeenschap een plezierige oude dag te beleven.

Oldael is en blijft altijd in dialoog met de bewoners en hun naasten om de zorg optimaal af te stemmen op de bewoners. Uw complimenten en suggesties helpen ons om dat nog beter te doen. Ook horen we het graag als u klachten heeft, hiervoor heeft Oldael een klachtenregeling.

Welzijn

Bij Oldael staat ‘waardig leven’ van de oudere centraal en niet zijn of haar beperking of ziekte. Waar de zorgvraag van de bewoners zwaarder wordt, blijft ‘het leefplezier’ leidend voor de manier waarop wij werken.

Naasten spelen belangrijke rol

Voor het welzijn van de bewoners vervullen de naasten van de bewoners een belangrijke rol. Daarom gaan we actief de dialoog aan met zowel bewoners als hun naasten: samen bespreken hoe we hun rol en betrokkenheid zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Wonen met zorg in nabijheid

Op beide locaties beschikt Oldael over eenpersoonsappartementen en ruimere appartementen die geschikt zijn voor bewoning door echtparen of alleenstaanden. Oldeslo beschikt ook over aanleunwoningen en een verpleegafdeling. Op Woonz.nl kunt u ons aanbod bekijken, houdt u er echter rekening mee dat appartementen qua indeling variëren.

Kennismaken met onze locaties

U kunt met al uw vragen over wonen bij Oldeslo of Aelbrecht van Beijeren contact opnemen met de cliëntadviseur. Daarnaast bent u van harte welkom om de locaties te bekijken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met haar. Zij verstrekt op aanvraag een offerte. Het kan zijn dat u een periode op de wachtlijst wordt geplaatst.

Wonen bij Oldael?

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Heeft u liever een papieren formulier, geeft u dit dan aan bij de cliëntadviseur.

Woont u nog zelfstandig en hebt u interesse in een aanleunwoning, maakt u dan gebruik van het inschrijfformulier aanleunwoningen. U kunt zich vrijblijvend aanmelden ook als u op dit moment nog geen VPT-indicatie van het CIZ heeft.

Marja de Graaf

Cliëntadviseur
Zorg in appartement

Gemeenschappelijke activiteiten komen welzijn ten goede
Samenwerking tussen medewerkers, bewoners en naasten

U kunt wonen op één van deze locaties

Aelbrecht van Beijeren

Naast winkelcentrum Duinzigt en op loopafstand van park Clingendael.

Waardering Zorgkaart Nederland

meer informatie

Oldeslo

Omgeven door groen, rust en ruimte in de statige wijk Duttendel, stadsdeel Scheveningen.

Waardering Zorgkaart Nederland

meer informatie

Waarom kiezen voor Oldael?

Vaste medewerkers op de afdelingen, zij kennen de bewoners goed.

Een appartement dat u naar eigen smaak en met eigen meubilair in kunt richten.

U houdt zoveel mogelijk zelf de regie over de invulling van uw leven.

De koks zorgen voor maaltijden en tussendoortjes naar smaakwens van de bewoners.

U kunt samenwonen met uw partner wanneer u beiden een zorgindicatie heeft.