Keramiek beschilderen

Vrijwilliger huiskamer begeleider

Oldael beschikt in haar huizen over een aantal kleine gemeenschapsruimtes, een soort huiskamers waar bewoners verblijven voor hun dagbesteding. In deze ruimten kun je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners.

Net als thuis

In de huiskamers creëren we een kleine huiselijke sfeer waarin o.a. ruimte is voor het doen van spelletjes, voorlezen, creativiteit, samen maaltijden bereiden en andere ontspannende activiteiten.

Als vrijwilliger huiskamerbegeleider doe je activiteiten met de bewoners. Dit doe je door de bewoner te begeleiden bij het dagbestedingsprogramma. De wensen van de bewoners staan voorop. Je kan bijvoorbeeld wandelen, kletsen, schaken, voorlezen, een spelletje doen, enz.

Je ontvangt bij de keuze van de begeleiding natuurlijk professionele begeleiding van onze medewerkers. In de huiskamer geef je persoonlijke aandacht aan een dementerende bewoner. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel – waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Buurtbewoners kunnen een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in hun wijk. Als vrijwilliger huiskamerbegeleider leert u de bewoners uit ‘uw’ huiskamer goed kennen, daardoor weet u wat ze nodig hebben en waar zij interesse in hebben. Dat maakt het werk zeer waardevol.

Waarom zou u het doen?

Vrijwilligerswerk bij Oldael is niet alleen een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding, u wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Bent u onlangs gepensioneerd of parttime werkend en zoekt u een zinvolle invulling van uw vrije tijd waarbij u onder de mensen bent? Als vrijwilliger huiskamerbegeleider kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ouderen.

Waarom zou u het doen?

Vrijwilligerswerk bij Oldael is niet alleen een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding, u wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Studeer je verpleegkunde of wil je je kansen vergroten bij de decentrale selectie Geneeskunde? Door je te verbinden als vrijwilliger huiskamerbegeleider bij Oldael doe je waardevolle ervaring voor je loopbaan op in de ouderenzorg. Daarnaast lever je als vrijwilliger individuele bezoeker een betekenisvolle bijdrage aan het leven van ouderen.

Waarom zou je het doen?

Naast de waardevolle ervaring die je opdoet voor je loopbaan is vrijwilligerswerk bij Oldael een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding. Je wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Kom eens vrijblijvend kennismaken

Neem hiervoor contact op met Ester de Vries, coördinator vrijwilligers. Dat kan op woensdag of donderdag rechtstreeks per telefoon op nummer 070-5300509 of door het aanmeldformulier in te sturen. Samen kijken jullie wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij je past.

Keramiek beschilderen

Ester de Vries

Vrijwilligerscoördinator

Aanmelden als vrijwilliger

Interesse om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners? Via dit formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger. Ester de Vries neemt dan contact met je op om onder het genot van een kop koffie (of thee) samen te bekijken wat het beste bij je past.

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.