Vrijwilliger technische dienst

Vrijwilliger technische dienst

In onze Woonzorgcentra zijn altijd klussen te doen, onze technische dienst komt handen tekort. Gaan uw handen hiervan jeuken en bent u handig met klussen? Meld u zich dan aan als vrijwilliger technische dienst!

Bent u een handige doe-het-zelver?

Vrijwilligers kunnen kleine technische karweitjes opknappen en daarmee een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners.

Als u zich aanmeldt als vrijwilliger technische dienst kijken we wat het beste bij u past. U wordt ingezet bij werkzaamheden waar u goed in bent of die u leuk vindt. In de appartementen van bewoners zijn vaak kleine karweitjes te doen, zoals een schilderij ophangen of een tv aan de praat krijgen. Onze gebouwen hebben voortdurend onderhoud en reparatie nodig. Bijvoorbeeld op het gebied van hang- en sluitwerk; elektra; sanitair of schilderwerk.

Buurtbewoners kunnen een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in hun wijk. Als vrijwilliger technische dienst doet u kleine klussen voor bewoners, zij zijn er heel blij mee. Medewerkers kunnen daadoor meer aandacht geven aan de bewoners.

Waarom zou u het doen?

De vrijwilliger technische dienst knapt klusjes op die de bewoners zelf niet meer kunnen. Familie is niet altijd in de gelegenheid of mist gereedschap als zij op bezoek komen, waardoor klusjes langer blijven liggen. Een vrijwilliger technische dienst uit de buurt kan op korte termijn een bewoner zeer blij maken, de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Bent u onlangs gepensioneerd of parttime werkend en zoekt u een zinvolle invulling van uw vrije tijd waarbij u onder de mensen bent? Als vrijwilliger technische dienst kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van ouderen.

Waarom zou u het doen?

Vrijwilligerswerk bij Oldael is niet alleen een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding, u wordt op een professionele manier begeleid door onze medewerkers en de blije gezichten van onze bewoners zijn onbetaalbaar! Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage om ons doel -waardig leven in gastvrij Oldael- te bereiken.

Vrijwilliger technische dienst

Kom eens vrijblijvend kennismaken

Neem hiervoor contact op met Ester de Vries, coördinator vrijwilligers. Dat kan op woensdag of donderdag rechtstreeks per telefoon op nummer 070-5300509 of door het aanmeldformulier in te sturen. Samen kijken jullie wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u past.

Ester de Vries

Vrijwilligerscoördinator

Aanmelden als vrijwilliger

Interesse om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners? Via dit formulier kun je je aanmelden als vrijwilliger. Ester de Vries neemt dan contact met je op om onder het genot van een kop koffie (of thee) samen te bekijken wat het beste bij je past.

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.