Sollicatietraining

Bestuurders Oldael en Cardia geven sollicitatietraining aan leerlingen Veurs uit Voorburg

Op dinsdag 29 maart heeft Marcel Verboom, bestuurder van Oldael, via samenwerkingspartner JINC een sollicitatietraining gegeven aan leerlingen van het Veurs Voorburg. Hij heeft hiermee een bijdrage geleverd om leerlingen ervaring op te laten doen met solliciteren. Dit helpt ze in hun groei op weg naar een stage of (bij)baan.

Samen met zijn medetrainer Henriëtte Bertels – Stam, bestuurder van Cardia, heeft hij ervoor gezorgd dat de leerlingen hun volgende sollicitatiegesprek met meer zelfvertrouwen en beter beslagen ten ijs tegemoet gaan. Ook voor de bestuurder was het een inspirerende ervaring.

Een goede begroeting, oogcontact maken en duidelijk spreken!

Verboom: “Deze week heb ik een sollicitatietraining gegeven aan leerlingen van het Veurs Voorburg. JINC organiseert deze training om derde- en vierdejaars vmbo-leerlingen de kunst van het solliciteren te leren. Een goede begroeting, oogcontact maken en duidelijk spreken. Het klinkt simpel, maar je moet het maar net weten! Samen met mijn medetrainer  Henriette Bertels  van Cardia heb ik de leerlingen tips en tricks bijgebracht en ze daarmee op weg geholpen naar een bijbaan of stageplek. Het was voor hen én voor onszelf een heel waardevolle ervaring!”  

Sollicatietraining
terug naar nieuwsoverzicht