Sonneborgh

Oldael en Sonneborgh tekenen intentieovereenkomst

Oldael en Sonneborgh hebben een intentieovereenkomst getekend ten behoeve van de ontwikkeling van het ‘nieuwe’ woonzorgcentrum Oldeslo in Den Haag.

Marcel Verboom (bestuurder van Oldael) en Arjan Kuijpers (directeur van Sonneborgh) hebben hun handtekening gezet onder de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van de vervangende nieuwbouw van het huidige woonzorgcentrum Oldeslo aan de Maurits de Brauwweg in Den Haag. Oldeslo biedt ouderen met een zorgindicatie VV4,5 of 6 een fijne plek om te wonen en is gelegen in de ruim opgezette, statige wijk Duttendel, stadsdeel Scheveningen, op loopafstand van de duinen.

Eerste stap in ontwikkeling nieuwe woonzorgcentrum

Oldael is een zorginstelling met twee locaties in Den Haag. Sonneborgh is een ontwikkelaar en belegger in zorgvastgoed uit Eindhoven.

Marcel Verboom: “De afgelopen tijd hebben wij samen met Sonneborgh een intensief traject doorlopen. Met de ondertekening van deze overeenkomst is een belangrijke eerste stap gezet naar een nieuwe, duurzame en aantrekkelijke toekomst van Oldeslo.”

Arjan Kuijpers vult aan: ”Wij zijn trots om als partner van Oldael betrokken te zijn bij dit mooie project. De komende maanden werken we gezamenlijk verder aan de plannen en gaan we het gesprek aan met de gemeente Den Haag en alle overige stakeholders. Ook de haalbaarheid en betaalbaarheid van de plannen wordt dan verder uitgewerkt.”

Sonneborgh
terug naar nieuwsoverzicht