Aelbrecht van Beijeren

Inloopmiddag Aelbrecht van Beijeren

Woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren, de locatie gelegen in Benoordenhout ondergaat een renovatie. De bovenliggende etages zijn afgelopen jaar vernieuwd, de laatste hoogst gelegen etage zal in december gereed zijn. Om wijkbewoners te informeren over de veranderingen en mogelijkheden organiseert het team van Aelbrecht een inloopmiddag voor geïnteresseerden.

Vernieuwing van de locatie

Het team van Aelbrecht organiseert de inloopmiddag voor wijkbewoners, waarbij men een rondleiding krijgt om met eigen ogen te zien hoe de vernieuwde appartementen eruitzien. Men is van harte welkom op de locatie waar tevens een presentatie zal worden gegeven over de plannen voor de begane grond en de omliggende buitenruimte; het aanzicht vanaf de straat zal volledig veranderen. In de loop van 2023 zal de begane grond – binnen én buiten – een compleet andere indeling en aanzicht krijgen.

Nog enkele appartementen beschikbaar

In januari 2023 worden de laatste volledig vernieuwde appartementen op de vierde etage opgeleverd. Deze appartementen zijn bestemd voor ouderen met een WLZ-indicatie VV4, 5 of 6. Hiervan zijn nog enkele appartementen beschikbaar. (Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de cliëntadviseur Marja de Graaf.)

11 november Inloopmiddag voor wijkbewoners

Wijkbewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom voor de rondleiding, het bekijken van de plannen en het stellen van vragen. Medewerkers staan klaar om u rond te leiden en u te woord te staan over de vernieuwing van onze historische locatie.

Tijdstip: 11 november 2022, van 14.00 tot 15.30 u
Locatie: Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1, Den Haag (naast AH, winkelcentrum Duinzigt)

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden bij Alex Krijgsman, teamleider Welzijn en gastvrijheid via e-mail: krijgsman@oldael.nl of via 06 – 15 35 86 10.

Privé rondleiding

Liever een privérondleiding op een ander tijdstip? Maakt u dan een afspraak met Marja: 06 – 463 414 91.

Aelbrecht van Beijeren
terug naar nieuwsoverzicht