Website

Oldael lanceert nieuwe website

Oldael heeft een nieuwe website laten ontwikkelen om haar bezoekers optimaal te informeren over de locaties, de dienstverlening en de mogelijkheden voor nieuwe bewoners en medewerkers. Vorige week is de website live gegaan.

Informatie zoeken via website eerste stap

Als thuis wonen voor een oudere niet meer gaat en beschut of beschermd wonen met zorg nog de enige optie is, dan start voor mantelzorgers de zoektocht naar een geschikte plek en biedt een website een goede eerste indruk van een zorgorganisatie en haar dienstverlening. Oldael probeert zo volledig mogelijk te zijn in het beantwoorden van de vragen die bij mantelzorgers op kunnen komen, zodat zij een indruk kunnen vormen of hun naaste zich thuis zou kunnen voelen op een van de locaties.

Oldael in beeld gebracht

De Haagse webbouwer Zinster heeft de nieuwe website ontwikkeld, daarbij heeft Oldael nieuw beeldmateriaal laten maken door de eveneens Haagse fotograaf Wilmar Dik. Als aanvulling hierop heeft Oldael gebruik gemaakt van de fotocollectie van activiteitenbegeleider Katja Hoekmeijer, waarop de dagelijkse activiteiten mooi in beeld zijn gebracht. Hiermee krijgen bezoekers een goed beeld van de sfeer op de locaties.

Zorgmedewerkers enthousiasmeren

Niet alleen mantelzorgers die een plekje zoeken voor hun naasten kunnen terecht op de website. Ook zorgmedewerkers die een fijne werkplek zoeken kunnen op de website een indruk krijgen of ze zich hier thuis zullen voelen.

Website
terug naar nieuwsoverzicht