Nieuwe leden raad van toezicht

Met trots kondigt Oldael de benoeming aan van twee nieuwe leden voor de raad van toezicht:

Karin Breukhoven brengt een schat aan ervaring in de zorgsector naar ons team, met een loopbaan die zich uitstrekt van hands-on werk als ergotherapeut tot leiderschapsrollen waarin ze aanzienlijke impact heeft gehad op organisatorisch en strategisch niveau.

Sinds 2022 dient zij als Directeur/Bestuurder bij ZorgBrug, waar zij de organisatie door een cruciale fase van herstructurering en strategische vernieuwing leidde, zoals het realiseren van een positieve financiële ommekeer en versterkte regionale positionering.

Karin staat bekend om haar mensgerichte aanpak, waarbij ze de waarde van gelukkige medewerkers benadrukt voor het leveren van uitstekende zorg. Haar visie en ervaring zullen ongetwijfeld een verrijking zijn voor onze raad en voor de toekomst van Oldael. Karin is lid van de commissie Kwaliteit en Veiligheid en volgt Theo de Rooij op. We kijken uit naar de bijdragen die Karin zal leveren aan onze organisatie en het voortzetten van onze missie om uitzonderlijke zorg te bieden.

===

Als zorgvastgoedspecialist met een brede achtergrond in strategisch vastgoedmanagement en projectontwikkeling, verwelkomen we Mounir Benyahya als het nieuwste lid van onze raad van toezicht. Mounir brengt een schat aan ervaring in toonaangevende projecten en vraagstukken binnen de zorgsector met zich mee, verworven door zijn rollen als directeur bij Propos consultancy en als consultant bij diverse gerenommeerde adviesbureaus.

Mounir’s motivatie om bij te dragen als toezichthouder is voortgekomen uit zijn passie voor maatschappelijke verbetering, met een focus op de kwalitatieve bijdrage van zorgvastgoed. Mounir heeft zich in de loop der jaren onderscheiden door innovatieve woonzorgconcepten te ontwikkelen die de zorgverlening verbeteren, en staat bekend als een waardevolle sparringpartner voor raden van bestuur en directeuren van zorginstellingen en woningcorporaties.

Mounir werkt nauw samen met verschillende partijen als universiteiten, verzekeraars, zorgorganisaties en woningcorporaties om het denken over ouderenzorgvastgoed in Nederland verder te ontwikkelen om de noodzakelijke veranderingen op gang te brengen. Hiermee brengt Mounir een fris en noodzakelijk perspectief naar onze raad van toezicht. Hij volgt Steven van Hoogstraten op en is lid van de commissie Financiën en Huisvesting.

Met de benoemingen van Karin en Mounir staat het aantal leden momenteel op zes i.p.v. vijf. Echter, Theo de Rooij treedt per juli 2024 af.

terug naar nieuwsoverzicht