Heropening locatie Aelbrecht van Beijeren

Op 9 november vierden we de heropening van onze locatie Aelbrecht van Beijeren, een mijlpaal die de afronding markeerde van een intensieve renovatieperiode. Dit heugelijke moment werd ingeluid door Marcel Verboom, onze bestuurder, en mevrouw Götz, een bewoner die al 16 jaar deel uitmaakt van onze gemeenschap. Samen knipten zij het lint door.

Mevrouw Götz wist ons te raken met haar persoonlijke verhalen, een rijke geschiedenis van veranderingen, en haar waardering voor de vernieuwde pracht van het huis.

De ceremonie werd verrijkt door de aanwezigheid van onder andere onze gewaardeerde stakeholders en ketenpartners, leden van de raad van toezicht en de cliëntenraad, de voorzitter van de Vrienden van Aelbrecht van Beijeren, Patrick Lakerveld van B3 bouwadviseurs bv, Vastbouw Groep, vertegenwoordiger van de gemeente Arjan Hijdra, onze toegewijde medewerkers, en natuurlijk het hart van Oldael: onze fantastische bewoners.

Ondanks het gure herfstweer baadde de middag in een sfeer van warmte, geaccentueerd door kleurrijke bloemen en ballonpilaren in de kenmerkende Oldael kleuren. Korte, inspirerende toespraken werden harmonieus aangevuld door de melodieuze jazzklanken van pianist Joris van Goudoever, die met zijn stijlvolle hoed een onvergetelijke indruk naliet.

Als kers op de taart zorgden onze koks voor culinaire verwennerij met overheerlijke hapjes en drankjes, hetgeen de feestvreugde compleet maakte. Zo sloten we samen een prachtige middag af, waarin we niet alleen een gebouw, maar vooral de gemeenschap en de veerkracht van Oldael vierden.

terug naar nieuwsoverzicht